Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Pazar

Erkeği Yatakta Etkilemenin Yolları

         
kocayı yatakta etkileme yolları
kocanızı yatakta etkileme yolları

Duygusal ilişkiler bağlamında bir kadının erkeğini mutlu etmek için cinselliği kullanması en temel nokta oluşturacaktır. Ancak erkeklerin kadınlardan ilgi beklemesi, bu alanda daha fazla olmaktadır. İstekli bir kadına karşı hiçbir erkek karşı koyamaz. Bu nedenle de erkekleri bu tarz kadınlara daha fazla dikkat etmektedir. İlgili ve istekli olan kadınlar için genel bir öğe olan cinsellik, erkekler için kadınların harika konumunu yaratacaktır. Erkeği yatakta etkilemenin yolları ise araştırılması gereken bir konudur. Erkeklerin yatakta her zaman ilgili bir kadına ihtiyaçları vardır. Onlar için genel bir ibare olan cinsellik, her zaman mutluluk kaynağı olacağı için sizin sağlayacağınız iyi bir cinsel yaşam onlar için vazgeçilmez olmanızı sağlayacaktır. Bu konuda yazılmış en profesyonel ve etkili kitap olan baştan çıkarma formülü kitabını okumanızı öneriyorum.

Kitabı indirip okumak için tıklayın (TIKLA KİTABI İNDİR).

Erkeği Yatakta Etkilemenin Yolları Nelerdir?

erkeği yatakta etkileme yolları kitabı
erkeği yatakta etkilemenin yolları
            Erkeği yatakta etkilemenin yolları, her zaman seksi bir kadından geçecektir. Günlük yaşamında seksi bir görünüşü olmayan kadınların, aslında yatak odalarında ne derece etkili bir sevişme ortamlarının bulunduğu bazı çevreler tarafından araştırılmıştır. Bu nedenle erkeklerin dış görünüşe önem verdikleri kadınlar aslında çok da istekli oldukları söylenemez. İstekli olan kadın her zaman iç dünyasına zengin olan kadın olacaktır. Erkekler için iç çamaşırı yatakta oldukça önemlidir. Bilinen basit ama etkileyici noktalar her zaman erkekler için en cinsel tarafları oluşturur. Erkekler iyi fizikli olan kadınlarla sevişmeye bayılırlar. Bu nedenle fiziksel olarak her zaman iyi olmanız aynı zamanda tamamen çıplak olmamanız gerekecektir. Üzerinizde bir parça mutlaka seksi bir kıyafet olmalıdır. Bu sizin yatakta gücünüzü arttıracak ve muhteşem birine dönüşmenizi sağlayacaktır.

Sevişirken mutlaka makyajlı olmanız gerekir. Makyajlı olan kadınların erkeklerin daha fazla seksapalitesinin artmasını sağlayacaktır. Erkeklerin en sevdiği bir diğer konu ise oral sekstir. Bunu yapan kadınlara her zaman ayrı bir gözle baktıkları için vazgeçilmezlik noktasında her zaman yeterli bir düzeye geleceksiniz. Oral seks mümkün olan her erkek için geçerlidir. Bu nedenle buna önem vermeniz yerinde olacaktır. Fantezi kıyafet giyimleri de erkeği mutlu eden bir diğer konudur. Her zaman seksi olmak yerine onlara göstereceğiniz farklı seks konuları onları mutlu edecektir.


Madde madde sıralamak gerekirse erkekleri yatakta etkilemenin temel yolları şunlar:
  • İlişki öncesinde mümkün olduğunca kendinizi fiziksel ve psikolojik olarak ilişkiye hazırlayın,
  • Partnerinize dokunun ve onunda sizi çıplak şekilde sizi hissetmesini sağlayın,
  • Erkeğinizin sevdiği saç stiline uygun saçınızı yapın (bunu yaparken doğallıktan uzaklaşmayın),
  • Yatak odasında kırmızı çamaşır veya gecelik giyin (kırmızı kışkırtıcı bir renktir ve duyguları harekete geçirici özelliği vardır),
  • Cinsel birliktelik öncesi onun sevdiği ön sevişmeyi yapın (örneğin kulak memesine ufak öpücükler kondurmak, öpüşürken cinsel organına dokunmak veya oral seks gibi)
  • Onu şaşırtın (örneğin hiç beklemediği anda oral seks yapın veya farklı pozisyona geçelimmi diyin),
  • Farklı seks pozisyonları deneyin ve onu teşvik edin,
  • Seks öncesi ve sonrası güler yüzlü olun ve onu yatakta istediğinizi hissettirin.

            Erkeği yatakta etkilemenin yolları, aynı pozisyonda kalmamaktan geçer. Tek pozisyonlar kalmadan, aktif olacağınız her pozisyon erkeğin mutlu olmasında önemli bir konum oluşturacaktır. Erkeğin mutluluk duyduğu her alan için yatak ayrı bir yere sahiptir. Erkekler yatakta her zaman çok pozisyonla mutlu olurlar. Değişik pozisyonlar alabilen kadınların erkeklere karşı daha etkili olduğu görülmüştür. En çok ve en hassas noktalara değinmeniz ve onları keşfetmeniz önemli olacaktır. Kadınların erkekleri tam olarak tanımalarında her zaman bu nokta önemli olacaktır. Erkekler tam olarak olaya kendi bakış açılarını koymalarına izin verilmesini istemektedir. Kadınların istekli olması ve şehvet konusunda eksiklerinin olmaması erkeği mutlu eden bir diğer nokta olarak kadınların karşısına çıkacaktır. 

Erkeği yatakta etkilemenin en kolay yolu baştan çıkarma formülü kitabıyla mümkün. Dilerseniz kitabı okuyup bu konuda uzman olabilirsiniz (TIKLA OKU).




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder